Top 3 tijdbesparende Vacation Management-tools voor huiseigenaren

Met beheer van onroerend goed bedrijven opladen maar liefst 45% van de huurinkomsten van een eigenschap, meer en meer vakantie huiseigenaren wenden zich tot het internet om hun huurwoningen zelf boeken om meer van hun huurinkomsten houden.

Hoewel websites zoals HomeAway huiseigenaren een nieuwe locatie om hun huurwoningen te adverteren hebben gegeven, zijn de meeste vakantie huiseigenaren vinden dat deze sites alleen niet genoeg produceren huren om hun eigenschappen te houden volgeboekt. Erger nog, zijn vakantie huiseigenaren vinden dat de alledaagse taken van het beantwoorden van vragen, het handmatig verzenden van facturen en huurovereenkomsten, het bijwerken van beschikbaarheidskalenders hun eigenschappen, en alle andere taken in verband met het vervangen van een property management bedrijf dragen allemaal bij aan een volledige -tijd baan.

Er zijn echter online softwarebeheertools voor vakantiewoningen, die de hoeveelheid tijd die u hebt om dit soort activiteiten te beheren aanzienlijk kunnen verminderen.

Om vakantiehuiseigenaren te helpen online huren te vinden, te boeken en te beheren voor hun huurwoningen, zijn hier de top 3 tijdbesparende hulpprogramma’s voor het beheer van vakantieverhuur die geen eigenaar van een vakantieverblijf zou moeten missen.

1. Online reserverings- en reserveringsbeheersysteem

Als er iets is dat online consumenten hebben kunnen verwachten, is het onmiddellijke voldoening. Als een potentiële huurder uw vakantiewoning online niet meteen kan boeken en reserveren, verlaagt u uw kansen om hun bedrijf te krijgen.

Websites zoals HomeAway aansporen hun vakantie huiseigenaren om “snel te reageren! Uit gegevens blijkt dat eigenaren die reageren op vragen binnen 3 uur in de buurt 57% meer boekingen dan dat de eigenaren reageren binnen 24 uur.” Stelt u zich eens voor wat de eliminatie van responstijd in het algemeen kan doen om uw boekingen te verbeteren.

Met de geïntegreerde online reserveringssystemen voor creditcards en reserveringssystemen van vandaag, is er geen reden om uw potentiële huurders te laten wachten. De beste van deze diensten huurders direct een prijsopgave, inclusief belastingen, en hen in staat stelt om te registreren en uw vakantie woning te boeken direct met behulp van een credit card.vakantiehuizen nederland

Sommige software-oplossingen voor verhuurbeheer bieden deze service – inclusief het instellen van creditcardbetalingen voor uw rekening – zonder voorafgaande kosten. U betaalt slechts een klein bedrag van uw reserveringsbedrag wanneer een huurder gebruik maakt van het online systeem. Als u meerdere websites, zorg ervoor dat een provider die het mogelijk maakt om hun software te integreren in uw andere sites te vinden, zodat u kunt centraal online boekingen voor al uw websites beheren via een hoofd-interface.

2. Zelf-actualiserende beschikbaarheidskalenders

Als je net als de meeste eigenaren van een vakantiehuis bent, om voldoende huurders te vinden om je accommodatie zo vaak te boeken als je wilt, heb je aanbiedingen op alle grote lijsten met vakantielijsten. Je kunt deze inspanningen aanvullen met handmatige berichten op Craigslist en zelfs je eigen persoonlijke website die je bijhoudt. Wanneer u een vakantiewoning boekt, moet u inloggen op elke website / aanbieding en de beschikbaarheidskalender van uw vakantiekalender bijwerken. Dat kan veel tijd kosten.

Een betere manier om de beschikbaarheidskalenders van uw vakantiehuis te beheren, is om een ​​gecentraliseerde, zichzelfbijwerkende kalender te gebruiken die is gekoppeld aan een reserverings- en reserveringssysteem. Wanneer u een boeking accepteert via het reserveringssysteem, markeert de beschikbaarheidskalender automatisch de geboekte datums als niet beschikbaar. Zodra u al uw websites en lijsten naar uw centrale agenda (net zo eenvoudig als het plaatsen van een link in de webpagina), dan al je lijsten zijn bijgewerkt met de laatste informatie over de beschikbaarheid automatisch – waarvoor geen handmatige interventie van uw kant.

3. Elektronische huurovereenkomsten

Een geweldige tijdsbesparing voor de doe-het-zelf vakantiewoningeigenaar is elektronische huurvoorwaarden en -overeenkomsten. Als dit correct wordt gedaan, is een elektronische overeenkomst een rechtsgeldig ondertekend contract. Veel vakantiewoning software providers bieden vakantie huiseigenaren de mogelijkheid om de huurvoorwaarden en overeenkomsten aan te passen en omvatten akkoord te gaan met deze contracten een geïntegreerd onderdeel van de reserveringen / boekingsproces – Ervoor zorgen dat uw huurders hebben ondertekend en ingestemd met uw voorwaarden voordat zij in staat zijn om reserveer uw vakantie huis.

Op zoek naar online software management tools voor de andere vakantie eigenaar kan bespaart u tijd en presenteren een meer professionele uitstraling aan uw online huren van activiteiten. Zoek naar een softwarebeheerbedrijf voor vakantieverhuur dat het installeren van hun managementsoftwaretools op uw bestaande sites gemakkelijk maakt. Sommige providers bieden u zelfs de mogelijkheid om een ​​website te maken met behulp van hun service voor de hoogst mogelijk geïntegreerde website.

Zorg ervoor dat u uw onderzoek te doen, maar, zoals prijzen, functionaliteit en set-up-activiteiten sterk verschillen tussen deze vakantiewoning management software bedrijven. Uiteindelijk echter met behulp van online software managementtools voor vakantie verhuur websites zoals die lijsted hierboven kan u helpen uw boekingen te verhogen door hun toegenomen functionaliteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *