Hoe effectief te flirten

Mannen en vrouwen flirten anders, om verschillende redenen en verwachten verschillende uitkomsten voor het flirten. Maar als je die uitkomst opzij zet en flirt om vriendelijk te zijn, dan open je jezelf voor verschillende kansen. Misschien krijg je wel een nieuwe geliefde, maar als dat niet lukt, kan je iemand ontmoeten die een goede vriend wordt en wie weet wie ze je zou kunnen voorstellen 50 plus dating. Houd je opties open.

Nadat je blikken hebt gewisseld en door een kamer hebt geglimlacht en je hebt er vrij zeker van dat SHE denkt dat ze je misschien beter zou willen leren kennen, stuur dan een drankje naar haar. Maar onthoud dat ALLE dat je koopt een drankje is. Verwacht niet dat ze aan je voeten valt. Soms is het leuk om iemand gewoon een drankje te sturen, te kijken wanneer ze het ontvangt en te glimlachen, dan weg te kijken – kijk later nog eens terug om je interesse te tonen.

Als je merkt dat je bent uitgenodigd voor haar tafel, houd je dan op het gesprek en niet op het krijgen van een date met haar. De meeste vrouwen willen weten met wat voor persoon ze uit gaan, lang voordat ze daadwerkelijk met hen uitgaan. Doe haar best om haar te leren kennen en haar de kans te geven om u te leren kennen voordat u op een date gaat duiken.

Benader nooit twee vrouwen in dezelfde groep. Geen enkele vrouw wil zich op de tweede plaats voelen. Onthoud het na elkaar naderen in dezelfde groep. Je ziet eruit als een verliezer en de vrouwen kunnen denken dat je wanhopig bent en op zoek naar een poort in een storm. Zelfs als dat zo is, laat het dan niet zien.

Wanneer je een vrouw complimenteert, zorg er dan voor dat het een echt compliment is. Er is niets erger dan dat iemand een hoop overdreven lijnen uitspeelt. Iedereen heeft iets geweldigs over hen, merk dat op en complimenteer hen oprecht.

Leg nooit een ongenode vrouw in de handen. Sommige vrouwen hebben geen bezwaar tegen ‘tastbare’ ontmoetingen, anderen zijn er door geschokt. Respecteer de persoon totdat je de gelegenheid hebt gehad om meer over haar te weten. Aanraken kan een mooie flirterige actie zijn, maar moet beperkt blijven tot de armen of de hand rusten net boven de armen en NIET aanraken, totdat je meer weet. Test de persoonlijke ruimte door dichterbij te komen, de reacties op te merken en een beetje terug te gaan om de dreiging te verwijderen.

Respecteer jezelf te allen tijde. Vrouwen vallen altijd voor mannen die zo een beetje onbereikbaar zijn. Niet zweven of kruipen of wanhopig acteren. Zie jezelf als speciaal en weet wat je het allerbeste verdient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *